Dapatkan Chahaya Beauty Anda Sekarang!!! Produk Yang Mampu Dimiliki & Hasil Mengagumkan!!!

Wednesday, 26 September 2012

KESAN SELEPAS PENGGUNAANKesan dan tindak balas berikut mungkin berlaku keatas anda. Itu adalah perkara normal dan biasa sebab jika ada kesan dan tindak balas maka itu bermakna produk yang anda gunakan, insyaAllah benar-benar ada feedback.

1. Kulit menjadi kering
Lapisan kulit mati akan terbentuk hasil dari pembentukan dan penghasilan sel baru. Ini akan membawa kepada lapisan tersebut tertanggal. Untuk mengurangkan masalah ini, gunakanlah cream mouisterier lebih.

2. Kulit menggelupas
Kulit baru terbentuk dan ini menyebabkan kulit lama yang telah mati akan mula tertanggal. Kebiasaannya dapat diperhatikan kepada jenis kulit biasa dan kering. Kemungkinan juga akan memakan masa yang lebih, bergantung kepada kulit individu. Teruskan penggunaan.

3. Tumbuh Jerawat (jarang-jarang berlaku)
Itu adalah salah satu proses "detox" atau menyah toksin. Jerawat akan hilang dalam masa singkat, walaubagaimanapun bergantung kepada kulit individu

Seelok-eloknya pengguna disarankan supaya menggunakan produk ini dengan cara yang betul dan berterusan, seperti mana yang telah diterangkan diatas. Ini bertujuan untuk memberikan hasil yang nyata kepada kulit anda.
Pengguna juga tidak boleh mencampur-aduk gunakan produk lain sekiranya menggunakan produk ini, kerana ia boleh mengganggu proses rawatan yang dijalankan.

Terima kasih.

No comments:

Post a Comment